UTA câștigă împotriva celor de la Poli Iași în "Copou"
28.04.2024

Ocazii rare în prima repriză

După o primă repriză echilibrată și destul de statică, în care niciuna dintre echipe nu a reușit să-și creeze oportunități notabile de gol, a doua parte a jocului a fost mult mai animată, cu UTA arătându-se mult mai determinată să obțină cele trei puncte dupa o deplasare lungă.


Reacția moldovenilor și contraatacurile periculoase ale UTA

În partea secundă a meciului, UTA a ieșit pe teren cu o altă atitudine și a preluat inițiativa jocului. Oportunismul și determinarea au fost recompensate în minutul 61, când Rareș Pop a oferit o pasă excelentă lui Eizekel, care a reușit să înscrie cu un șut precis în poarta adversă, deschizând astfel scorul pentru echipa sa.

După acest moment, Poli Iași a încercat să răspundă și să își găsească drumul către egalare, dar defensiva solidă a echipei UTA a reușit să țină sub control atacurile adversarilor.


Lukassen încheie socotelile si o trimite pe Poli Iași pe ultimul loc

Cu toate acestea, ambele echipe au avut ocazii notabile de a marca, iar suspansul s-a păstrat până în ultimele minute ale partidei.

În cele din urmă, UTA și-a asigurat victoria în minutul 83, când Luckassen a profitat de o poziție defensivă slabă a echipei adverse și a reușit să își învingă portarul, stabilind scorul final la 2-0 în favoarea echipei arădene. Această victorie importantă îi propulsează pe UTA pe primul loc în clasamentul play-out-ului, iar Poli Iași preia "Lanterna Roșie".


Sursă foto:facebook/UTA Arad