UTA a confirmat încă două despărţiri în ziua reunirii lotului! Ongaro şi Shlyakov nu vor continua la Arad în sezonul următor
13.06.2022

În ziua reunirii lotului, clubul UTA a confirmat plecările a încă doi jucători. Fundașul Evgeniy Shlyakov și atacantul Easton Ongaro nu vor juca la Arad în următoarea stagiune.

Evgeniy Shlyakov a ajuns la Arad în ianuarie 2021 și a fost o piesă importantă a apărării până în vara acestui an. În total, rusul a evoluat în 52 de partide pentru UTA, a marcat un gol și a oferit trei pase decisive. În sezonul recent încheiat, fostul internațional de tineret al Rusiei a strâns 34 de prezențe în tricoul „roș-alb”.

Easton Ongaro a ajuns la Arad în prima lună a acestui an, iar fotbalistul canadian a evoluat în șase meciuri și a marcat golul egalizator în partida din sezonul regulat cu FC U Craiova 1948, din deplasare.

„Le mulțumim celor doi pentru aportul adus clubului nostru și le urăm multă baftă în viitoarele aventuri.” a fost mesajul clubului arădean.

Tot astăzi, „roș-albii” au confirmat faptul că mijlocașul Florentin Matei și-a prelungit contractul și va evolua la Arad și în sezonul următor.