UPDATE: Alin Pânzaru a fost prezentat oficial!
01.07.2020

UPDATE 1 iulie 2020: Alin Pânzaru a fost prezentat oficial astăzi. Acesta a fost prezent la antrenamentul de dimineaţă, unde a cunoscut fotbaliştii şi staff-ul tehnic. 

„Perspectiva de a face pasul la un club titrat precum UTA atrage și e legată de perspectiva promovării. Deja sunt doi factori care pun pe gânduri orice om din breaslă, în situația mea, pe orice antrenor. E o poziție care era destul de greu de atins. Experiența mea la liga a doua m-a făcut să visez că pot face pasul mai sus, dar oportunitățile și desfășurarea carierei mele m-au ”dezumflat” puțin în această direcție. Nu am ezitat să-i răspund prietenului meu Gyuszi Balint, nu mi-a luat mai mult să mă gândesc, doar din prisma familiei, distanța de casă e destul de mare, dar cariera a spus imediat ”Da” propunerii”, au fost primele cuvinte alte noului "secund" al UTA-ei, pentru site-ul oficial. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Din această săptămână, staff-ul UTA-ei va fi completat de Alin Pânzaru. Acesta a pregătit-o în ultima stagiune pe CSM Alexandria, locul 4 în seria a II-a a Ligii a 3-a, însă întelegerea îi va expira pe data de 30 iunie. Pânzaru a refuzat prelungirea contractului cu Alexandria pentru a da curs invitaţiei lui Laszlo Balint de a face parte din echipa sa, la UTA. Fostul mijlocaş va ocupa funcţia de antrenor secund cu atribuţii de analist. În vârsta de 44 ani, noul membru al staff-ului utist va fi prezentat în această săptămână. 

Originar din Iaşi, Pânzaru a început fotbalul la CSŞ Vaslui, de unde a plecat spre Oţelul Galaţi. Acolo a petrecut 4 sezoane, iar apoi au urmat experienţe la Dunărea Galaţi, FC Vaslui, Gloria Buzău, Zimbru Chişinău şi CS Brăila. De la Brăila a făcut trecerea spre antrenorat, acolo unde a stat timp de 6 sezoane. Le-a mai pregătit pe Oţelul Galaţi şi Alexandria, înainte sa fie cooptat de UTA. 

Foto: uta-arad.ro