Un prieten pe viață
04.04.2020

În fiecare an, la 4 aprilie, este marcată Ziua Internaţională a Animalelor Fără Stăpân. 

În toamna anului 2010, aproximativ o sută de organizaţii olandeze preocupate de situaţia animalelor fără stăpân au de is să organizeze prima conferinţă naţională dedicată acestei probleme. În urma acestei conferințe, participanţii au ales această zi de 4 aprilie pentru a lansa un semnal de alarmă şi, totodată, un apel la compasiune, la nivel mondial, faţă de situaţia deplorabilă în care se află cele peste 600 de milioane de animale ale străzii din întreaga lume.

Chiar dacă Adăpostul Public de Câini, aflat pe Calea Bodrogului F.N., se află în acest moment în carantină, iubitorii de animale sunt așteptați în continuare să adopte un prieten necuvântător.


"Având în vedere măsurile luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență raportate la evoluția răspândirii infecțiilor cu COVID -19 pe teritoriul României, S.C. GOSPODĂRIREA COMUNALĂ ARAD S.A. respectă întocmai măsurile de conduită responsabilă, în conformitate cu deciziile date de către autoritățiile naționale.

Astfel, vă informăm că, Adăpostul de câini fără stăpân se află în carantină." a declarat Tiberiu Nicolae Ciul, directorul societății Gospodărirea Comunală Arad.

Adopția este gratuită și include: deparazitare internă, sterilizare, vaccinare anti-rabică și microcipare.

Pentru adopții și alte informații suplimentare puteți suna la nr. de tel. 0752.022.227 sau email: adapost.caini@gcarad.ro