Trei înfângeri la rând, situația se complică în play-out: UTA - Chindia 0-1
01.05.2021

UTA a cedat cu 0-1 în duelul de pe teren propriu cu Chindia, din etapa 5 a play-out-ului din Liga 1, după o nouă evoluție extrem de ștearsă. Paul Iacob a înscris singurul gol al meciului cu un șut superb, la vinclu, în minutul 62.

Tehnicianul Laszlo Balint a reacționat după eșecul de sâmbătă: Victorie meritată pentru Chindia și o înfrângere care pentru noi complică lucrurile destul de mult, este a treia înfrângere consecutivă. Cred că diferența s-a făcut în momentul în care Chindia i-a introdus pe cei doi atacanți, Popa și Florea. Am încercat să schimbăm și noi acolo în compartimentul ofensiv, diferența a fost că cei doi ai lor au reușit să țină de minge, să câștige dueluri. Practic așa s-a și marcat golul, după un duel câștigat de Popa, mingea a ajuns la Florea care a câștigat un duel și el și apoi eurogol Paul Iacob. Este al doilea meci în care luăm astfel de goluri. Ideea este să rămânem cu fruntea sus, să acceptăm acest moment greu, să încercăm să-l rezolvăm. Lucrurile nu sunt dramatice, sunt complicate doar, trebuie să fim bărbați și să luptăm până la capăt, indiferent cum, trebuie să menținem echipa în prima ligă.”

Arădenii rămân cu 25 de puncte, cu trei mai mult decât Viitorul, prima formație aflată sub linia barajului. În următoarea etapă, „roș-albii” vor evolua miercuri, de la ora 12:00, pe terenul Astrei.