Târgul Primăverii la Expo Arad
16.04.2024

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează între 18 și 21 aprilie la Expo Arad două evenimente dedicate tuturor pasionaților de grădinărit, construcții și amenajări interioare.


Târgul Primăverii: Flori și Accesorii pentru Grădină

Târgul Primăverii aduce o atmosferă vibrantă plină de flori, articole pentru grădinărit și bunuri de larg consum. De la îmbrăcăminte și încălțăminte până la mobilier de grădină și produse handmade, târgul oferă o varietate de opțiuni pentru întreaga familie. De asemenea, vizitatorii se pot bucura de expoziții cu vânzare de animale și păsări, plimbări cu trăsura trasă de ponei și zone de joacă pentru copii.


Târgul Confort Construct & Instal: Soluții pentru Construcții și Instalații

Târgul Confort Construct & Instal este destinat celor interesați de construcții, instalații, mobilier și decorațiuni interioare, precum și de soluții pentru energii regenerabile. Cu o gamă variată de produse și servicii, acest târg reprezintă un eveniment de referință în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare din Vestul României.


Locație și Orar de Vizitare

Târgurile vor avea loc la Expo Arad, al doilea centru expozițional ca mărime din România, dotat cu spații generoase și facilități moderne. Programul de vizitare este următorul:

  • Joi, 18 aprilie 2024: 10:00-19:00
  • Vineri, 19 aprilie 2024, și sâmbătă, 20 aprilie 2024: 9:00-19:00
  • Duminică, 21 aprilie 2024: 9:00-16:00


Invitație Deschisă: Participă la Târguri pentru o Primăvară Plină de Inspirație

Toți cei interesați sunt invitați să participe la aceste evenimente și să descopere cele mai noi produse și tendințe în domeniile grădinăritului, construcțiilor și amenajărilor interioare.