Sunteţi aşteptaţi la cursurile CCIA
17.10.2019

Activitate bogată la Camera de Comerţ unde     în prezent se derulează cursurile de administrator de condominiu si expert achizitii publice.

Cursul de administrator de condominiu este un curs nou la Camera de Comert din Arad dar se bucură de interes din partea arădenilor.

Cursul de expert achiziţii publice are o durată de 5 săptămâni şi cuprinde 44 ore (20 ore teorie + 24 ore practică).

Important este că în urma absolvirii, cursurile sunt recunoscute naţional şi internaţional şi vă puteţi găsi un nou loc de munca sau aveţi o calificare superioară pentru activitata pe care o desfaşuraţi deja.

Unul dintre cursurile cele mai apreciate de arădeni este cel de manager de proiect, care va începe la sfarsitul acestei săptămâni.Scopul cursului: Însuşirea cunostinţelor şi dezvoltarea abilitatilor de scriere şi management al proiectelor finanţate prin fonduri europene.


Si veştile bune nu se opresc aici.
Îndragita CHEF Marcela va începe un nou curs în curând. Nivel calificare – nivelul 2. Tipul de certificat obţinut: certificat de calificare
Conditii minime de acces: SCOALA GENERALA
Durata: 5 luni (20 săptămâni)

În plus activitatea Camerei este imbogatita cu un curs nou. Este vorba despre cursul de consilier de dezvoltare persoanala. Cursul este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost CNFPA).

Posesorii certificatului de absolvire pot practica meseria de Consilier pentru Dezvoltare Personală în cabinetul propriu, în cadrul unei companii sau sub alte forme de organizare.

Acesta se adreseaza persoanelor care doresc sa consilieze alte persoane in privinta evolutiei lor in viata atat din punct de vedere personal cat si profesional.


Pentru informații suplimentare:

Manager Centru de Formare Profesională din cadrul CCIA

Prof. Carmen M. Crisan

Telefon: +40.0730.188.299, email: carmen.crisan@ccia-arad.ro

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad

Strada Closca, nr. 5

Telefon: +40.257.208 800, E-mail: ccia@ccia-arad.ro