Stadion supravegheat de jandarmi
28.08.2020

Ordinea publică la meciul de fotbal, din această seară, de la orele 21, de pe stadionul Francisc Neuman dintre AFC UTA Arad și FC Voluntari va fi asigurată de echipe mixte de jandarmi din Arad şi Timşoara.

„Având în vedere prevederile legale privind prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, precum şi a măsurilor stabilite de Federaţia Română de Fotbal, Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii, în protocolul de reluare a competiţiilor sportive, meciul de fotbal se va desfăşura fără spectatori. În incinta arenei sportive vor avea acces doar persoanele prevăzute în protocol, cu respectarea măsurilor de prevenţie sanitară. 

În acest sens, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii de ordine publică, vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în zona stadionului şi vor supraveghea modul de respectare a măsurilor de prevenire a răspândiri virusului SARS-CoV-2.

Având în vedere situaţia actuală în care ne aflăm, facem un apel către toţi suporterii şi susţinătorii echipei UTA Arad, să respecte cu stricteţe prevederile legale şi sanitare în vigoare.” – a declarat Dan Monoranu, purtător de cuvânt IJJ Arad.