Semifinala Maratonului pentru Educație Antreprenorială vine la Arad!
15.05.2024

Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) - Sucursala Arad, alături de partenerii săi, pregătește în premieră semifinala concursului de planuri de afaceri ”Maratonul pentru Educație Antreprenorială”. Evenimentul va avea loc miercuri, 15 mai, la Filarmonica de Stat Arad, începând cu ora 11:00.


Scopul Competiției:

Maratonul pentru Educație Antreprenorială este un program național care își propune să descopere vocația și să susțină educația antreprenorială cu aplicabilitate practică printre liceenii din întreaga țară. Acesta vine în contextul unei piețe a muncii în continuă evoluție, unde adaptabilitatea și cunoștințele antreprenoriale devin esențiale pentru succesul tinerilor.


 Educație Antreprenorială în Acțiune:

CONAF și partenerii săi au desfășurat ore de educație antreprenorială în 8 licee din Arad, implicând 468 de elevi. Aceste ore, susținute de peste 150 de antreprenori cu experiență, oferă tinerilor instrumentele necesare pentru a-și transforma pasiunile în inițiative concrete și durabile.


Competiția de Planuri de Afaceri:

La etapa județeană a competiției, 8 echipe formate din 4-6 elevi de la liceele din Arad vor prezenta planurile lor de afaceri în fața unui juriu format din antreprenori de renume. Cele mai bune trei echipe calificate la finală vor participa la prezentări și discuții cu autorități locale și antreprenori naționali.


Un Program Național de Succes:

Maratonul pentru Educație Antreprenorială a captat interesul a peste 15.000 de elevi din peste 130 de licee din 40 de localități din țară, în peste 20 de județe. Competiția este un demers inițiat ca urmare a acordului de Parteneriat pentru Educație Antreprenorială, semnat de CONAF cu Ministerul Educației și Cercetării în 2019.


Parteneri și Susținători:

Evenimentul este posibil datorită parteneriatului cu Auchan România, Vodafone Business, Banca Transilvania și Adservio. Media parteneri includ Jurnalul Arădean, Aradon, TV Arad, Capital, Antena 3 Constanța, și mulți alții.


Intrarea Liberă:

Te invităm să participi la acest eveniment cu intrare liberă, în limita locurilor disponibile, pentru a susține tinerii antreprenori din Arad în drumul lor către succes.

Maratonul pentru Educație Antreprenorială este o marcă înregistrată de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin, dedicată dezvoltării competențelor antreprenoriale printre tineri.


Nu rata ocazia de a fi martor la ascensiunea viitorului antreprenorial!