Se dau produse de igienă
17.01.2020

Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate este implementat de Primaria Arad, într-o primă etapă prin distribuirea produselor de igienă din depozitul situat in Parcul industrial UTA, hala 61 (lângă magazinul CBA). Produsele alimentare se vor distibui la o dată ulterioară.
Distribuția începe luni 20 ianuarie şi se face zilnic de luni până vineri între orele 9-17.

Categoriile de persoane care beneficiază de aceste ajutoare sunt cele care iau ajutor social, familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei, persoanele aflate temporar în situaţii critice de viaţă şi cele care prin anchete sociale au fost stabilite ca fiind vulnerabilitate. Situaţia temporară de vulnerabilitate va fi justificată de autorităţile publice cu atribuţii în domeniul respectiv. Acordarea de sprijin persoanelor aflate temporar în situaţii critice de viaţă se va realiza numai în cazul în care există stocuri de produse după epuizarea distribuirii pentru categoriile anterioare acesteia

Pachetele de produse POAD vor fi ridicate de luni personal de către beneficiari, în baza prezentării actului de identitate valabil, în urma verificării identităţii persoanei pe listă şi a semnării de primire pentru produsele respective.