Schimbări în Programul de Lucru al Companiei de Apă Arad
30.04.2024

Compania de Apă Arad a anunțat că, în data de joi, 02.05.2024, va suspenda activitatea cu publicul în intervalul orar 08:00 - 16:00, în vederea implementării unei noi soluții tehnice.


Închiderea Birourilor cu Publicul

În această perioadă, birourile care deservesc publicul, precum Biroul Relații Clienți, Biroul Contracte și toate casieriile Companiei de Apă Arad SA din municipiu și județ, vor fi închise. Nu se vor efectua preluări de documente, întocmire de contracte sau plăți de facturi la casieriile menționate.


Opțiuni Alternative de Plată

Unicul punct de încasare deschis va fi cel de la sediul central al Companiei de Apă Arad, situat pe strada Sabin Drăgoi, nr. 2-4. Clienții vor putea achita facturile prin diverse metode alternative de plată, inclusiv online pe portalul de plată al Companiei, la magazinele partenere PAYPOINT și un- doi centre de plăți, prin aplicațiile online ale BCR și Banca Transilvania, la aparatele multifuncționale ale BCR și Banca Transilvania sau online în conturile IBAN precizate pe verso facturii.


Reluarea Programului Obișnuit

Activitatea normală cu publicul se va relua începând de marți, 07.05.2024. În intervalul 01.05.2024 - 06.05.2024, dispeceratul, echipele de intervenție și reprezentanții Companiei de Apă Arad vor fi disponibili pentru a răspunde la apelurile de urgență la numărul de telefon 0257/270843, asigurând remedierea promptă a oricăror avarii sau disfuncționalități în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare.