Role de bambus împotriva celulitei
05.05.2021

Vremea calda ne bucura dar ne si ingrijoreaza mai ales ca dupa sarbatori, problemele cu celulita si kilogramele in plus sunt la ordinea zilei.

Exista insa aparate noi care ne ajuta sa scapam de celulita intr-un timp mai scurt si fara durere.
Infraroller este un dispozitiv unic datorită modalității prin care combină masajul, expunerea benefică la lumina infraroșie și cromoterapia (terapia cu ajutorul culorilor).

În timpul masajului, zonele țintite sunt activate de către lumină și căldură, stimulând transpirația și având un efect benefic asupra regenerării colagenului din piele. Acțiunea rolelor de bambus sparge celulele adipoase, eliberând grăsimea, care astfel este folosită ca resursă de către organism, favorizând slăbirea.
Rezultatele: o senzație de revigorare a mușchilor, detoxifiere eficientă și o senzație de echilibru prin atmosfera creată de funcția de cromoterapie.

La ce ne ajuta?
Tratarea celulitei în toate gradele ei
Redobândirea fermității pielii și musculaturii
Remodelarea întregului corp
Stimularea circulației sangvine
Stimularea circulației limfatice și sangvine
Scăderea în greutate
Redobândirea confortului psihic

O sedinta infraroller costa in jur de 40 de lei in timp ce o sedinta mixta infraroller si infracycling de 50 de minute costa 60 de lei la inceput, urmand ca pretul sa difere in functie durata si frecventa antranmentelor.