Recrutări de personal la I.P.J. ARAD
22.04.2023

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, prin Serviciul Resurse Umane, desfășoară recrutări, în perioada 20 aprilie – 5 mai 2023.

În perioada 20 aprilie – 5 mai 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, prin Serviciul Resurse Umane, desfășoară recrutări pentru sesiunea aprilie – iunie 2023, a concursurilor de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Depunerea cererilor de înscriere (cerere – tip, prevăzută în Anexa 2 la anunțul de recrutare) se realizează  exclusiv în format electronic, în intervalul menționat, pe adresa de email resurseumane@ar.politiaromana.ro.

Concursul de admitere se realizează pentru următoarele unități de învățământ:

-Şcoala de Agenți de Poliție „VASILE LASCĂR”  Câmpina

- Şcoala de Agenți de Poliție „SEPTIMIU MUREŞAN” Cluj Napoca


Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune – femei și barbați, iar candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală a M.A.I.


_Oferta educațională, condițiile de recrutare, documentele și formularele necesare, alături de detaliile privind concursul de admitere_ pot fi accesate în mod gratuit la link-ul:

https://ar.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2023

De asemenea, până la data de 19 mai 2023, tot la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, se realizează și recrutarea pentru instituţiile de învăţământ superior ale M.Ap.N. şi S.R.I., precum şi pentru unităţile de învăţământ postliceal ale M.Ap.N., pe locurile M.A.I. .

De asemenea, toate informațiile se găsesc la linkul antemenționat.