Rareş Pop, convocat la naţionala U20 pentru amicalele de la Arad cu Italia şi Polonia!
10.11.2022

Utistul Rareş Pop a fost convocat de selecţionerul Daniel Pancu pentru cele două amicale pe care naţionala Under 20 a României le va disputa la Arad. „Tricolorii” vor întâlni Italia pe 17 noiembrie, de la ora 21 și Polonia, pe 21 noiembrie, de la ora 20.

Până acum, fotbalistul de 17 ani era în circuitul naționalei Under 18, dar evoluțiile bune de la prima echipă a UTA-ei i-au atras atenția selecționerului Daniel Pancu. În cele șase partide disputate, Pop a înscris un gol, contra FCSB-ului în Cupa României, și a obținut un penalty în victoria arădenilor de la Buzău în aceeași competiție.

Lotul complet al României U20 pentru amicalele de pe Arena „Francisc Neuman”:

PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj), Aleksander Mitrovici (CSC 1599 Șelimbăr), Paul Toroc (Ripensia Timișoara)

FUNDAȘI: Ionuț Mitran (CSM Slatina), Cristian Ignat (FC Rapid 1923), Matei Ilie (Padova / Italia), Daniel Vita (AFK Csikszereda), Costin Amzăr (SC Dinamo 1948), Sebastian Borza (Farul Constanța), Gabriel Buta (FC Unirea Dej), Denis Radu (Politehnica Timișoara)

MIJLOCAȘI: Ovidiu Perianu (FC Botoșani), Aurelian Ciuciulete (Unirea Constanța), Andrei Pandele (Unirea Constanța), Robert Filip (U.S. Alessandria / Italia), Luca Mihai (A.C. Trento / Italia), Mario Bratu (ACS Petrolul 52), Ahmed Bani (SC Dinamo 1948), Rareș Pop (UTA Arad), Doru Andrei (FC Voluntari)

ATACANȚI: Ianis Stoica (FCSB), Luca Andronache (Farul Constanța), Ionuț Cojocaru (Farul Constanța)