Proiecții la Cinema Arta
23.06.2020

Arădenii sunt invitați și în acest week-end la proiecții de filme în aer liber. Pe marele ecran al grădinii de vară a Cinema Arta vor rula filmele „Proiectul Florida“ (26 iunie, ora 21.45) și „Mare și tare“ (27 iunie, ora 21.45).

Drama „Proiectul Florida“, regizată de Sean Baker ni le prezintă pe Halley și fiica ei de 6 ani care locuiesc împreună într-un motel. În ciuda situației sale dificile și a tuturor lucrurilor care se întamplă în jurul ei, micuța nu are nicio dificultate în a transforma fiecare zi într-o zi de sărbătoare. În timp ce după-amiezele ei sunt presărate cu năzbâtii și aventuri, mama sa se vede nevoită să exploreze opțiuni foarte periculoase.

Sâmbătă, 27 iunie, de la ora 21.45 este seara comediei, ocazie cu care va rula pelicula „Mare și tare“.
Atunci când managerul de fonduri speculative, milionarul James este arestat pentru fraudă și trimis să-și ispășească pedeapsa judecătorul îi dă 30 de zile pentru a-și pune afacerile în ordine, timp în care cere ajutorul unei cunoștințe. Împreună, cei doi fac ceea ce cred ei că e necesar pentru ca James să devină „mare și tare” și, în acest proces, descoperă cât de tare se înșelaseră în legătură cu multe lucruri, inclusiv în ceea ce privește părerea lor unul despre celălalt

Intrarea la proiecții este liberă, în limita locurilor disponibile în grădina de vară, pe baza de rezervare la telefon 0257/280526 (luni-joi între orele 8-17, vineri între orele 8-14) sau cinemaartaarad@gmail.com.
În caz de vreme nefavorabilă, proiecțiile vor fi reprogramate în altă seară.
Proiecțiile sunt organizate de Primăria Municipiului Arad, prin intermediul Centrului Municipal de Cultură Arad