Primul zbor spre Hurgada, de la Aeroportul Internaţional Arad
15.04.2022
Maine aradenii iubitori de vacanta, se imbarca de la Aeroportul International Arad, pe prima cursa charter spre Hurgada, Egipt. Plecarile vor avea loc incepand cu data de 16 aprilie pana in 25 iunie, in fiecare zi de sambata. Toti pasagerii care pleaca de pe Aeroportul International Arad, au parcarea gratuita la Aeroport, pe tot parcurul sejurului. Durata zborului este de aproximativ 2 ore si 40 de minute.
Cursa charter spre Hurgada decoleaza in fiecare sambata la ora 15.55 si aterizeaza in Hurgada la ora 18.30. La intoarcere, turistii decoleaza din Egipt la ora 10.20 si ajung la Arad la ora 15.05.
Fiind un zbor international acestia trebuie sa se fie prezenti la Aeroport cu 2 ore inainte de plecare. Reamintim ca in bagajul de mana sunt permise lichide in limita a 100 ml per flacon si sunt inerzise obiecte precum bricege sau forfecute.
Aeroportul International Aarad dispune de 6 ghisee decheck-in, acces facil de la intrarea în terminal, salon Mama și Copilul pentru asistența mămicilor care călătoresc cu copiii, parcare cu 150 de locuri de parcare disponibile si internet Wi-Fi gratuit pentru toți vizitatorii.