Primul eșec din play-out, după o prestație palidă: UTA - Hermannstadt 0-1
23.04.2021

UTA a suferit prima înfrângere în play-out, 0-1 pe teren propriu contra lui Hermannstadt. Sibienii au arătat mai bine pe „Francisc Neuman” și au plecat cu trei puncte meritate după o prestație slabă a gazdelor. Petrescu a înscris singurul gol al meciului în minutul 49, cu un șut dintr-un unghi închis. Pe lângă gol, oaspeții au mai lovit de două ori bara, prin Matricardi și Dâlbea, în timp ce Erico a ratat singura ocazie importantă a „roș-albilor”, trimițând peste poartă dintr-o poziție ideală, demarcat la șase metri.

Antrenorul UTA-ei, Laszlo Balint, a declarat următoarele după înfrângerea din această seară: Vreau să încep prin a felicita adversarul, pentru că știam ce va juca și cu toate astea au reușit să ne învingă cu armele lor. Eu am avertizat băieții ieri, alatăieri, chiar astăzi când am făcut ședința de analiză, asupra calității adversarului. Din păcate, nu am reușit să facem ceea ce ne-am propus, nu am inițiat bine atacurile, nu am avut dinamică în față și am făcut foarte multe cadouri. Într-un cuvânt, am arătat foarte rău. Au fost foarte multe greșeli tehnice, care, din punctul meu de vedere, nu ar trebui să apară la acest nivel. Poate exista o scuză prin lipsa de prospețime, dar nu trebuie să avem alibiuri pentru această exprimare foarte proastă”

Arădenii rămân cu 25 de puncte după acest eșec, și vor evolua în etapa următoare marți, de la ora 19:00, pe terenul lui FC Argeș.