Prima Etapă din Campionatul Național de Drag Racing: Adrenalină la Aeroportul din Arad
22.04.2024

Pe Aeroportul Internațional din Arad, adrenalina și pasiunea au fost la cote maxime în acest weekend, în cadrul primei etape din Campionatul Național de Drag Racing. Cu peste 100 de mașini la start, competiția a atras participanți din România și din țări vecine precum Bulgaria, Albania, Bosnia și Herțegovina, Kosovo, Serbia și Croația.


Atmosfera a fost electrizantă pe tot parcursul evenimentului, iar pauzele competiționale au fost animate de spectaculoasele demonstrații de drift și de masinile prezente la expozitie.


Parcarea a devenit neîncăpătoare, iar tribunele au fost populate de entuziaști dornici să simtă mirosul de cauciuc și benzină de curse arzând, să vadă și să audă răcnetul mașinilor cu sute de cai putere în acțiune, în cele două zile însorite.


Înaintea finalelor, Silviu Ghiță, unul dintre organizatori, a încântat publicul cu o tură pe pistă de drag racing cu Lupo Bimoto, având impresionanții 3600 de cai putere, mașină ce sperăm să fie prezentă la curse în toamna acestui an.


Într-un interviu de la final, Silviu ne-a oferit un indiciu intrigant: la următoarea etapă din 1-2 iunie, una dintre surprizele pregătite ar fi o mașină cu 10000 de cai putere. Cu siguranță, spectacolul și adrenalina vor atinge noi culmi în lumea curselor de drag.