PNL Arad Depune Lista Candidaților pentru Alegerile Locale: Peste 14.000 de Semnături de Susținere
25.04.2024

Călin Bibarț, Propunerea PNL pentru un Nou Mandat ca Primar al Municipiului Arad

Partidul Național Liberal (PNL) a oficializat lista candidaților pentru alegerile locale din Arad, beneficiind de o susținere semnificativă din partea comunității, cu peste 14.000 de semnături de susținere.


Președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, a declarat: „Am depus cele 4 dosare cu candidaturile pentru funcția de primar al municipiului Arad, a domnului Călin Bibarț, cât și lista de consilieri locali municipali. Suntem bucuroși că am ajuns la această etapă, domnul Bibarț a strâns 14.000 de semnături, o cifră record.”


Actualul primar, Călin Bibarț, a exprimat recunoștința față de susținerea primită și a subliniat angajamentul său pentru binele comunității: „Le mulțumesc tuturor celor care ne-au dat aceste 14.000 de semnături, tuturor colegilor care au depus eforturi pentru a sta în stradă, pentru a merge în fiecare scară de bloc. Cred că suntem obligați să demonstrăm că merităm acest sprijin.”


Lista candidaților pentru Consiliul Local Municipal cuprinde o serie de nume reprezentative din comunitate, inclusiv Bibarț Laurențiu-Călin, Cotoraci Coralia-Adina, și alți membri PNL dedicați servirii intereselor orașului Arad.