Ploaie de goluri în ultimul amical!
14.02.2020

Ultimul amical al stagiului de pregătire din Antalya a coincis și cu prima înfrangere din această pauză de iarnă pentru UTA. Alb-roșii au întâlnit selecționata U21 a Vorslka Poltava, în ultimul amical al iernii.

Liderul campionatului de tineret din Ucraina, peste formații cu bugete mult mai mari ca Șahtior Donețk sau Dinamo Kiev, a învins liderul Ligii Secunde din România cu scorul de 4-2. UTA a deschis scorul în minutul 7 prin David Miculescu, care a trimis la colțul lung o recentrare a lui Ciprian Rus. Până la pauză, ucrainienii au egalat, după ce Stryzhak a scăpat singurul cu Mirel Bolboașă și a trimis la colțul lung. La 5 minute de la reluare, Vorslka a trecut pentru prima dată în avantaj, când Kravchuk a punctat în poarta arădenilor. Ciprian Rus a restabilit egalitatea dintr-o lovitură de pedeapsă scoasă de Ursu, dar finalul le-a aparținut tot ucrainienilor, care au mai punctat de 2 ori, în minutele 72 și 76.

Laszlo Balint a început în formula: Bolboașă-An. Rus, Crișan, Pașcu, Ciucur-Miculescu, Pușcaș, Hrezdac, Ursu-C. Rus și Jebari, iar pe parcurs a mai operat 2 modificări, cu juniorii Gavrilă și Vulturar în locurile lui Hrezdac și Jebari. 

UTA se va întoarce mâine la Arad, unde se va pregăti pentru prima etapă a Ligii Secunde. Luni, 24 februarie, alb-roșii au deplasare complicată la Miercurea Ciuc cu Csikszereda, echipă neînvinsă pe propriul teren în acest sezon de Liga 2. 

Foto: uta-arad.ro