Pe urmele delicioasei leurde
22.04.2022
Sambata de sambata pe înverzita Vale a Cladovei,Dan Olar zis Ursu Din păduremâncătorul, Îndelungvorbitorul și Îndubă locuitorul sau dupa cum se prezinta – ciupercuționist, ceaunist și glumeț celebru, va prezinta Usturoiul Ursului adica faimoasa, delicioasa și super-sănătoasa leurdă in cadrul unor ateliere in padure.

Concret eroul povestirii noastre ne invata sa recunoastem sa culegem si sa gatim leurda, activitatea de a ne hrăni din natura, fiind profund necesară pentru societatea tot mai digitalizată in care traim. Leurda, o găsim din abundență, e foarte sănătoasă, relativ ușor de identificat și are o grămadă de moduri în care poate fi folosită în alimentație, și pentru gust, dar și pentru super-efectul ei asupra organismului.

Dan, ciupercutionist si grasfluencer cum se alinta, locuieste intr-o rulota astfel ca dupa culesul leurdei impreuna cu participantii la atelierul din padure, o si gateste pe loc, partea a 2a a actiunii fdiind servirea cu delicioseii. In plus va invata si cum sa pastrati leurda pe tot parcursul aului.

Dan este tobosar astfel ca a treia parte implică un (micro) CONCERT ACUSTIC de muzică ursărească cu ukulele sau cum spune el, mai mult un spectacol de comedie.

Actiunea costa 60 de RON/persoană și include atelierul, degustarea, spectacolul și materialele educative. Pentru copii se plătește doar jumătate din taxă DAR acesti trebuie să fie atent supravegheați de către părinți.

Dan, Gazda atelierelor din padure este deschis la deplasări sau demonstrații și în restaurante, centre civice sau spații publice si este si usor de gasit la e-mail ursusmagicadventures@gmail.com .