O premieră naţională este adusă în faţa publicului arădean,
11.05.2022

O premieră naţională este adusă în faţa publicului arădean, iubitor de muzică și dans, de către ansamblul de balet „Opera Vox”.

Spectacolul-eveniment intitulat „Carmen”, va avea loc miercuri, 1 iunie, pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad.

Spectacolul este oferit de ansamblul de balet al Operei Vox alături de Ansamblul de Balet al Operei Maghiare din Cluj-Napoca şi de elevi de la Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică „Octavian Stroia” din Cluj-Napoca.

„Fie că ai citit cu sufletul la gură nuvela „Carmen” a lui Prosper Mérimée, fie că te-ai îndrăgostit de ritmurile spaniole și muzica lui Georges Bizet, când auzi de personajul CARMEN nu poți rămâne indiferent, fie că-ți inspiră pasiune, trăiri intense, tandrețe și dramatism deopotrivă, sentimente dintr-o altă epocă!

N-ai auzit de TOREADOR și de coride, luptele cu tauri?

Nu-i nimic, îți spunem noi toată povestea, în pași de muzică și dans la superlativ, trebuie doar să vii în sala de spectacol și să te lași cuprins(ă) de povestea balerinilor noștri și de frumoasa muzică a lui Georges Bizet și Rodion Shchedrin.” a declarat Ioan Vrăşmaş, directorul Operei VOX.

Prețul unui bilet variază între 40 - 60 lei şi pot fi achiziționate de la casieria teatrului sau online pe platforma https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/2678/carmen-arad-teatrul-clasic-ioan-slavici-arad-1-iunie-2022?fbclid=IwAR1gMdl8QxCWiKj8SH_Rb6Ir7gaw4qoTzgfot2HD6b-xQoByTeCLwHmxH40.