O Nouă Acțiune de Dezinsecție în Arad
23.07.2024

Perioada și Intervalul Orar

Primăria Municipiului Arad anunță o nouă acțiune de dezinsecție pe domeniul public și privat al municipiului, care va include tratamente chimice terestre și spațiale împotriva țânțarilor adulți, tratamente împotriva căpușelor și dezinsecție a suprafețelor interioare pentru combaterea artropodelor.


Programul dezinsecțiilor

Tratamentul terestru împotriva țânțarilor adulți se va desfășura pe timp de noapte, între orele 21:45-4:30, în noaptea de miercuri spre joi (24/25 iulie 2024) și în noaptea de joi spre vineri (25/26 iulie 2024), în zonele cu vegetație. În cursul zilei de joi, 25 iulie, se va aplica și tratamentul împotriva căpușelor în zonele verzi din parcuri și spații publice, iar dezinsecția suprafețelor interioare va avea loc în locațiile administrate de Consiliul Local Arad.


Recomandări pentru Cetățeni

Cetățenii sunt rugați să evite zonele de acțiune a utilajelor în timpul pulverizării soluțiilor. Asociațiile de proprietari, agenții economici și instituțiile sunt încurajați să efectueze tratamente de dezinsecție în perioada respectivă.