O femeie însărcinată, lovită mortal pe trecerea de pietoni!
12.02.2020

O femeie însărcinată şi-a găsit azi sfârşitul pe o trecere de pietoni din localitatea Vladimirescu, judeţul Arad. Tragicul eveniment l-a a avut în prim plan pe un bărbat de aproape 80 de ani aflat la volan.

Pe când tocmai traversa strada pe trecerea de pietonni femeia de 27 de ani a fost suprinsă de şoferul septuagenar. Din păcate nu a mai avut nico şansă. Era lângă o alta femeie pieton ân vasrsta de 37 de ani. Aceasta a scăpat cu răni uşoare.

Conducătorul auto a foat testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Acum vârstnicul este cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Pe pagina de facebook au curs astăzi mesajele, mai ales că nici copilaşul nu a putut fi salvat. Tânăra trecuse prin necaz la începutul  lui februarie cand a avut un deces în familie. Şi dacă şi atunci au curs mesajele de condoleante pe pagina ei, astăzi cei care au scris erau şocaţi.

Accidentul mortal de astăzi vine la numai 2 zile după ce alta femeie a fost accidentata grav pe o trecere de pietoni din Arad.