„My Little Pony“ la cinematograful din Grădişte
23.07.2019



O nouă proiecție de film a fost programată la cinematograful din Grădiște, așa după cum s-au obișnuit cei mici, în ultima sâmbătă din lună.

Astfel, sâmbătă, 27 iulie 2019, cei mici vor putea să vadă animația „Micul meu ponei. Filmul/My Little Pony“, care prezintă aventurile incredibile ale prietenilor ponei în timp ce încearcă să salveze Ponyville, căminul lor de suflet.

Ca și până acum, pentru a răspunde numărului mare de cereri din partea spectatorilor, organizatorii, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad organizează două serii de proiecții, una de la ora 10.00 și una de la ora 12.00.

Filmul este dublat în limba română.

Cei care doresă să-și rezerve din timp locuri pot să sune la numărul de telefon/WhatsApp 0740946821 sau să trimită un email la adresa cinemagradiste@gmail.com.

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște fac parte dintr-un proiect pe termen lung, derulat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad, care are ca scop revitalizarea cinematografelor din oraș.


Micul meu ponei. Filmul/My Little Pony urmărește aventurile incredibile ale prietenilor ponei în timp ce încearcă să salveze Ponyville, căminul lor de suflet.

Atunci când o nouă forță malefică le amenință orașul, prietenii Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy și Rarity, pornesc într-o călătorie de neuitat dincolo de Equestria, unde întâlnesc noi prieteni și provocări interesante.

De asemenea, The King Storm, cu o aversiune față de prietenie, este pe cale să invadeze Abyssinia, dar așa cum se va dovedi, tot ce vrea este bogăția lor. Într-o încercare de a folosi magia prieteniei, prietenii ponei încearcă să înlăture amenințarea și șă-și salveze la timp orașul.

Vocile unor personaje sunt interpretate mirific de cunoscuții Cătălina Grama (Jojo) care intră în coloratul univers Equestria, unde îi dă voce poneiului Rarity, Adela Popescu (Fluttershy) şi Radu Vâlcan (Regele Storm).