Marți vor fi înlocuite contoarele de apă în cartierul Grădiște
24.07.2023

Marți, 25.07.2023, în intervalul orar 09:00- 17:00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă pe străzile: Voievod Moga, Grădina Poștei, E. Barbu, I. B. Deleanu, Egalității, Doinei - pentru lucrări de montare a contoarelor inteligente. Rugăm utilizatorii să faciliteze accesul si recomandăm să își asigure, din timp, o rezervă de apă pentru consum și menaj.

Peste 6000 de contoare au fost montate deja, de la începutul acțiunii de înlocuire a contoarelor vechi, mecanice cu cele noi, cu citire la distanță. Înlocuirea contoarelor se face în cadrul implementării proiectului finanțat din fonduri europene „Digitalizarea infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional în municipiul Arad – contorizare inteligentă”, accesat de Compania de Apă Arad.

Reamintim! Montarea contoarelor inteligente este gratuită și se face etapizat, pe cartiere și pe străzi, după un program stabilit cu antreprenorul care a câștigat contractul de lucrări. Clienții din zonele afectate primesc notificări la domiciliu cu cel puțin 24 ore înainte. De asemenea, anunțurile sunt publicate pe website-ul Companiei de Apă Arad - www.caarad.ro , pe pagina Facebook a CAA, dar și, periodic, în presa locală.