Laszlo Balint revine oficial pe banca UTA-ei! Tehnicianul a semnat un contract până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire
01.11.2022

La scurtă vreme după anunțul despărțirii de Ilie Poenaru, clubul UTA a confirmat oficial revenirea pe bancă a lui Laszlo Balint.

„Clubul UTA anunță că, începând de mâine, banca tehnică va fi condusă de Laszlo Balint. Antrenorul care a promovat echipa Aradului pe prima scenă - după mai bine de un deceniu - revine pe banca tehnică după 9 luni, perioadă în care și-a reafirmat mereu atașamentul față de culorile roș-albe. Ne bazăm pe ambiția lui, pe sentimentele ce-l leagă de UTA și avem încredere în viitor! Colaborarea cu Laszlo Balint se întinde până la finalul sezonului Ligii I, cu opțiune de prelungire din vară. Bine ai revenit, Gyuszi!” a fost mesajul conducerii utiste.

Balint a antrenat UTA din vara lui 2019 până în luna ianuarie a acestui an, perioadă în care a promovat echipa în prima divizie și a obținut cea mai bună clasare din 1975 încoace, locul 8 în sezonul 2020-2021. Acum, preia echipa într-o situație dificilă în clasament, arădenii ocupând locul 15 după primele 16 runde ale sezonului din Superligă. Tehnicianul va redebuta pe banca UTA-ei sâmbătă, când arădenii vor juca la Ploiești, împotriva Petrolului, în cadrul etapei 17.