Jebari este noul fotbalist al UTA-ei!
23.11.2019

UTA a ajuns la un acord cu Soufiane Jebari. Mijlocașul cu dublă cetățenie spaniolă și marocană este născut la Barcelona, vine de la Csiksereda Miercurea Ciuc, și este născut pe 24 februarie 1995. Acesta evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv, iar în cariera a mai trecut pe Girona, Damm și Llagostera. 

”Îl cunosc bine pe Soufiane Jebari, ştiu ce calităţi incontestabile are pentru acest nivel. E un jucător de ultimă treime, de ultimă pasă, cu tehnică foarte bună, capabil să accelereze acţiunile de atac. E genul de jucător de care aveam nevoie. Mă bucur foarte mult că s-a ivit această oportunitate, el reziliindu-și în urmă cu câteva zile contractul cu cei de la Csikszereda. Am reușit, împreună cu Bogdan Apostu, să-l convingem foarte repede să ni se alăture. Nu va avea drept de joc decât din februarie, dar iată că deja este aici, se antrenează, a reușit să cunoască deja și băieții, care l-au primit foarte bine în vestiar. Ne dorim să ne ajute în ceea ce ne propunem în acest sezon”, l-a caracterizat antrenorul principal Laszlo Balint pentru uta-arad.ro, care l-a avut elev pe Jebari la Miercurea Ciuc.

Intermediarul acestei mutări a fost Bogdan Apostu, cel care a oferit pentru site-ul oficial al clubului o scurtă declarație: ”Soufiane este un număr 10 veritabil, un volante, un profil de jucător care i-a lipsit UTA-ei. Personal, sunt convins că este cel mai bun număr 10 al ligii secunde și puteți păstra această declarație și să o reamintiți la finalul acestui campionat”.

Foto: uta-arad.ro