Jandarmii, prezenţi la meciul UTA–Poli Iaşi
19.09.2020

Jandarmii arădeni vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării meciului de fotbal dintre echipele AFC UTA Arad și CSM Politehnica Iași

Duminică, începând cu ora 18.45, pe stadionul Francisc Neuman din municipiul Arad, se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele AFC UTA Arad și CSM Politehnica Iași. Având în vedere prevederile legale privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum și a măsurilor stabilite de către Federația Română de Fotbal, Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății în Protocolul de reluare a competițiilor sportive, meciul de fotbal se va desfășura fără spectatori. În incinta arenei sportive vor avea acces doar persoanele prevăzute în protocol, cu respectarea măsurilor de prevenție sanitară. 

În acest sens, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, împreună cu celelalte instituții cu atribuții de ordine publică, vor lua măsurile necesare pentru desfăşurarea competiției sportive în condiţii de siguranţă și cu respectarea măsurilor sanitare impuse de prevenirea infecției cu coronavirusul  SARS Cov-2.