Jaf la o Bijuterie din Centrul Aradului
15.05.2024

Într-un incident șocant, o bijuterie din centrul Aradului a fost ținta unui jaf în plină noapte. Într-un interval de timp incredibil de scurt, doi indivizi au spart vitrina securizată a magazinului și au reușit să fure bijuterii din aur în valoare de zeci de mii de lei. Până în prezent, hoții nu au fost capturați.


Detalii

Jaf-ul a avut loc în jurul orei 2:00 în această dimineață. Bijuteria de lux este echipată cu sisteme de alarmă și vitrine securizate cu senzori de mișcare. Cu toate acestea, cei doi hoți cu glugi pe cap au reușit să comită fapta până la sosirea echipelor de intervenție de la firma de pază. Folosind o rangă, au spart vitrina și au furat rapid tot ceea ce au putut - inele, lanțuri, brățări. Paguba este estimată la aproximativ 70.000 lei. Proprietarii bijuteriei au refuzat să facă orice declarație, însă clienții magazinului sunt profund șocați.


Declarații

  • "Politistii au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din bijuterie, dar și din zona, dar au refuzat să le facă publice."

Madalin Herbei, purtător de cuvânt IPJ Arad:

  • "Până în acest moment, hoții nu au fost identificați. Se pare însă că sunt profesioniști, pentru că au reușit să fure o cantitate mare de bijuterii, într-un timp record."

Evenimentul este în curs de investigare, iar autoritățile fac eforturi pentru identificarea și prinderea hoților.