Intalnire romano-turca la CCIA
21.01.2020

Conducerea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, reprezentată de Gheorghe Leucuţa, vicepreşedinte al CCIA Arad, a primit astazi la sediul CCIA Arad vizita oficială a delegaţiei Camerei de Comerţ din Artvin, Turcia.
Întâlniea a avut loc în cadrul proiectuui “EU Business Dialogue - Increase Your Opportunities of Networking Through Strengthened Digital Information Management System  Project proiect derulat de Camera de Comerț și Industrie Artvin în calitate aplicant şi Camera de Comerț, Industrie si Agricultura Arad, în calitate de co-aplicant.

Delegaţia din Turcia a fost condusă de preşedintele Camerei de Comerţ Artvin, Seçkin Kurt, şi a fost formată din vicepreşedintele Camerei, Sedat Ali Öktem, şi din membrii borului de conducere.

Evenimentul de prezentare a proiectului a vizat informarea participanților cu privire la proiect, la activitățile și rezultatele estimate ale acestuia şi analiza oportunităţilor de colaborare.

Vicepreşedintele CCIA Arad, domnul Gheorghe Leucuţa a urat bun venit delegaţiei din Turcia şi a subliniat implicarea Camerei de Comerţ Arad în sprijinirea mediului de afaceri arădean în efortul de atragere a investiţiilor străine dar şi pentru participarea la târguri specializate în Turcia, în vederea îmbunătăţirii relaţiilor de afaceri între cele două comunităţi.
Preşedintele Seçkin Kurt a făcut o scurtă prezentare a Camerei de Comerţ din Artvin, fiind interesat de posibilităţile de dezvoltare şi colaborare între firmele turceşti şi arădene, precum şi de modul în care cele două Camere de Comerţ ar putea colabora pentru a veni în sprijinul firmelor din cele două ţări.
Pe parcursul şederii în Arad, delegaţia turcă va vizita câteva companii reprezentative în judeţ.