Grupul RIM construieşte un bloc nou pe Calea Iuliu Maniu
21.02.2021

Grupul RIM continuă seria investiţiilor în oraşul Arad prin construcţia de apartamente noi, la aceleaşi standarde de calitate!

Împreună cu designeri experimentați, dezvoltatorul imobiliar oferă apartamente complet finisate și echipate: de la obiecte sanitare, centrală termică şi aer condiționat, până la finisaje de lux şi interfon video – toate de cea mai bună calitate.

Apartamentele spaţioase şi moderne sunt amenajate și utilate, astfel că fac posibilă mutarea în cel mai scurt timp.

Pe lângă investiţiile în derulare în cartierul Adora Park Arad, Grupul RIM, a început construcţia unui nou bloc de locuinţe pe Calea Iuliu Maniu la nr 108.

Noul proiect se află aproape de centrul oraşului, de malul Mureşului precum şi de staţiile de transport în comun şi centre comerciale. Construcţia nouă de pe Calea Iuliu Maniu are termen de livrare în toamna anului 2022;

Imobilul  va avea 10 etaje, la parter vor fi parcări acoperite, la etajul 1 va fi un spaţiu pentru birouri şi apartamente cu 2 şi 3 camere între etajele 1 şi 8.

La etajele 9 şi 10 vor fi cosntruite apartamente cu 4 camere ce se desfăşoară pe 2 niveluri. Apartamentele se predau complet finisate cu materiale de cea mai bună calitate alese de experţi în design interior.

Misiunea grupului RIM este de a livra anual cel putin 100 de apartamente de cea mai înaltă calitate astfel în anul 2019 s-a finalizat proiectul de pe malul mureşului (Gheorghe Magheru, nr. 17 ), în primăvara anului 2020 s-a finalizat blocul 2 din complexul Adora Park Arad şi s-au demarat lucrările pentru blocul 3 şi parc, urmând a fi finalizate în vara anului 2021.

Blocul 3 are structura ridicată până la etajul 11,  în prezent lucrându-se la finisajele interioare şi faţadă. De asemenea s-au demarat lucrările pentru blocul 4 cu predare în vara anului 2022, ajuns acum în faza de turnare a radierului general.

Accesul în clădirile Grupului RIM este complet securizat, iar paza este asigurată 24/7. În plus, proprietarii de apartamente beneficiaza de locuri de parcare proprii.

În apartamentul construit de Grupul Rim nu eşti doar într-o locuinţă nouă, modernă, confortabilă, frumoasă! Eşti acasă!

Alege chiar azi locul căruia îi spui acasă pe https://rim.adoraparkarad.ro.