Festival de modă la Timişoara
16.05.2019

Timp de două zile pe 14-15 mai, la Timișoara, s-a desfăşurat cel mai așteptat eveniment de modă al anului în vestul ţării, Timișoara Fashion W E E K, ediția a III-a.

Invitații au avut parte de show-uri de modă spectaculoase în cadrul cărora au fost prezentate cele mai îndraznețe tendințe. Tematica evenimentului a avut ca punct de plecare agitația citadină a aeropoartelor autohtone.

Această ediţie a prilejuit întâlnirea cu invitați celebri si nume mari ale modei din România, precum Iulia Albu, Alin Gălăţescu dar si vedetele de televiziune, Cosmina Păsărin şi Bianca Drăguşanu.

Evenimentul a reunit elitele Timişoarei, designeri, oameni de artă și cultură, oameni de afaceri, editori, jurnaliști, bloggeri, influenceri, modele, make-up artişti şi oficialități, într-o locație deosebită, sala Galla Events.

Concluzia în urma fashion show-urilor,  este că moda autohtonă nu se mai pliază pe anumite tendinţe ci există o libertate toatala de exprimare vestimentară, atâta timp cât fiecare îşi asumă un stil şi îl urmează cu consecvenţă. Alin Gălăţescu, analist de modă ne recomandă pentru aceasta vară pastelurile, mult alb şi vestimentaţie neagră, îndeosebi pentru seară.

Timişoara Fashion Week s-a desfăşurat sub sloganul 'Împreună punem Vestul pe harta modei românești' .