Evenimentele de weekend
13.06.2019

De Rusalii comuna Vladimirescu este în sărbătoare. Zilele comunei, aduc pe scena din Vladimirescu, nume sonore ale muzicii uşoare şi populare. Ana Lesko, Lidia Bubble, Matilda Pascal- Cojocăriţa, Ovidiu Homorodean, Lucian şi Alexandra Drăgan sunt doar câţiva dintre invitaţi. 

Cea de a V-a ediție a proiectului POVEȘTI ȘI VISE finanțat de Centrul Municipal de Cultură Arad va fi deschisă oficial  vineri, 14 iunie, la ora 17, la Teatrul de Marionete. Trupa Fantastic INTEGRA coordonată de Sorin și Nuti Dorobantu, alături de Corul Acord al Colegiului Pedagogic Dimitrie Țichindeal, coordonat de profesor Magdalena Lodi , actorul Robert Danci și dansatorii Dacina Maria Neciu și Cosmin Blaga joacă piesa "A fi sau a nu fi veșnic copil". Apoi sâmbătă, 15 iunie, ora 16, pe platoul Consiliului Județean începe Festivalul de Teatru de Stradă. Invitații vin din Arad, Botoșani, Oradea, Reșița, Vulcan.

Vineri şi sambata, pe 14 şi 15 Iunie încep din nou petrecerile Arad Pool Party, la Bazinele Mari ale Strandului Neptun Arad, pentru prima data cu invitati live: vineri, muzica retro, iar sambata vine DJ PROJECT. Organizatorii promit muzica buna, dans, dichis, distractie si multa,multa apa. Intrarea Libera dupa ora 21.00

Pasionaţii de Lasertag sunt aşteptaţi, de maine si pana duminica, la un concurs. Campionatul Lasertag are loc,  în mallul de pe Calea Aurel Vlaicu. Arădenii sunt invitaţi să se înscrie la o competiție inedită. Sunt aştepţate echipe, formate din 5 membri. Laser tag este un joc de lupta virtuala, extrem de antrenant si incitant, accesibil tuturor.

Vineri, 14 iunie, la Şeitin are loc cea de  doua ediţie a evenimentului '' În lanul de lavandă ''. În schimbul achiziţionării a 3 buchete de lavandă, primiţi pachete de fotografii editate profesional de către un fotograf .

Turneul de VARĂ Atletico, ediția XIX are loc, de maine, vineri, 14 iunie pana duminica, la Clubul sportiv cu acelasi nume. 

Sărbătoare la Bizere, duminică, 16 iunie. Biserica Ortodoxă Romţnă din Frumuşeni, în colaborare cu Primăria localităţii organizează Ruga satului. Sunteţi aşteptaţi cu dansuri şi cântece populare cu ansamblul folcloric Bizere şi soliştii săi, precum şi invitaţi din Fântânele. Invitat special este Tinu Vereşezan. Spectacolul începe la ora 15 în parcul Bisericii ortodoxe din Frumuşeni.