Etică şi Integritatate academică la UVVG Arad
14.10.2021

Universitatea de Vest Vasile Goldis din Arad a organizat in aceasta saptamana, webinarul "Importanta eticii in cercetare și integritate academica" susținut de profesorul Dragana Ignjatovic Ristic, beneficiara a unei burse de predare Erasmus din partea universității Kragujevac din Serbia.

''Stimati studenti permiteti-mi sa v-o prezint astazi, in cadrul webinarului, pe profesorul pe profesorul Dragana Ignatovici Ristic. D-na profesor este o prietena a universitatii noastre, un colaborator consecvent al nostru in special pe partea de etica" a spus rectorul UVVG Arad, Coralia Adina Cotoraci.

Webinarul a debutat cu o parte introductiva despre domeniul bioeticii apoi profesorul Ristic a intrat in subiect. Nu inainte insa de a si exprima bucuria pentru legatura stransa de colaborare pe care o are cu UVVG


"Sunt atat de bucuroasa ca sunt aici la Arad, inca o data, multumesc, profesorului rector, ca m-a prezentat ca pe o prietena a universitatii, pentru ca acesta este si adevarul, imi place sa vin in Romania, tarile noastre sunt la mica distanta, si sunt foarte multe lucruri pe care le putem face impreuna" a spus profesorul Ristic.

Moderatorul evenimentului a fost coordonatorul institutional Erasmus Plus din cadrul UVV, Dariana Savici.

La final, participanții au adresat întrebări, creându-se o atmosfera interactivă între cele doua doamne profesor si studenți.