Egal fără goluri în „Trivale”
09.11.2019

UTA și FC Argeș au remizat fără goluri în „Trivale” în duelul fostelor campioane ale României. Cele două formații și-au împărțit momentele de dominare, cu ocazii importante la ambele porți. În prima repriză, Moise în două rânduri din lovituri libere, Oroian și Melinte au fost cei mai aproape de deschiderea scorului, iar replica din tabăra adversă a venit de la Blejdea. Șeroni, titular în centrul defensivei după o lungă perioadă a părăsit terenul accidentat, iar în locul său a fost introdus Florin Ilie. 

În actul secund, Nini Popescu și Buhăescu au amenințat buturile lui Florin Iacob, iar din tabăra UTA-ei, cel mai aproape de gol a fost Ursu, în două rânduri.

Cu punctul obținut, UTA rămâne pe locul secund în clasament, cu 28 de puncte, însă ratează poziția de lider pe care ar fi putut să o obțină în eventualitatea unui succes. 




Echipe:

UTA: Iacob-A.Rus, Melinte(c), Șeroni, Tomozei-Ursu, Moise, Hrezdac, Oroian-Buhăcianu, Ioniță. Au mai intrat: Ilie, Bustea, Miculescu. 

FC Argeș: Ducan-Tofan, Turda, Șerbănică, Mușat-Prepeliță, Moiehdja-Matiș, Serban, Popescu-Blejdea. Au intrat de pe bancă: Buhăescu, Năstăsie, Dănescu.

Pe UTA o așteaptă o partidă pe ”Motorul”, miercuri, de la ora 14:00 contra Gloria Buzău, în cadrul etapei cu numărul 17, etapă intermediară. 

Foto: Fotbal Club Arges Pitesti Facebook