Dublu titlu de Doctor Honoris Causa, la UVVG
17.06.2021
Premiera astazi la Universitatea de Vest Vasile Goldis din Arad, constand intr-o dubla ceremonie de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa catre  doua personalitati care marcheaza domeniul medical al Obstetricii si Ginecologiei din vestul tarii.
Prof. Univ. Dr. Anastasiu Doru-Mihai, Medic primar obstetrică-ginecologie, Președintele Societății Româno-Germane de Obstetrică Ginecologie, a fost distins astazi cu inaltul titlu de Doctor Honoris Causa, subliniindu-se meritele sale exceptionale in cadrul unei asistente numeroase.

Prof. Univ. Dr. Craina Marius, Medic primar obstetrică-ginecologie, Președintele Senatului UMVBT, Președintele Societății de Chirurgie minim invazivă din România a fost de asemenenea distins astazi cu inaltul titlul de doctor honoris Causa al Universitatii de Vest Vasile Goldis urmand sa fie la fel ca si profesorul Anastasiu., cadru didactic in cadrul universitatii.

Dublul eveniment a reprezentat o premiera in recunoasterea performantelor concomitent a doua personalitati extraordinare din domeniul medical.

Evenimentul a fost marcat si de un acord semnat pe 10 ani intre Universitatra de Vest Vasile Goldis din Arad si Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara.