Două săptămâni până la Arad Open Air
19.06.2019

Ediția spațială a Arad Open Air începe în mai puțin de două săptămâni. Trei zile de distracție și muzică bună îi așteaptă pe participanți.

Din cadrul festivalului nu vor lipsi călătoriile muzicale ale ABC Stage care propune un line-up unic, format din artiști cunoscuți la nivel național și internațional. Artiști precum Petre Inspirescu, Barac, Andrey Pushkarev, Mihich, Tulbure, Stoik, Timirash și Bread&Butter, VLF, Somesan, Herck, vor da startul distracției celor 3 zile de muzică. 


Va fi o experiență unică de la început până la final și datorită noilor artiști anunțați: Ninho, Vali Barbulescu, Dirty Slipers, Vladimir, Grasu XXL, Șatra Benz, R.U.A, Mihai V și Sunet Fin care vor oferi o atmosfera de neuitat.

Pentru a avea parte de o experiență cu adevărat unică, pe lângă concerte și acte artistice, cei prezenți se vor putea bucura de o serie de activități memorabile, pe timp de zi Astfel, între 28 și 30 iunie, cei aflați pe Aeroportul Internațional Arad vor avea parte de Ranger Arena (paintball), Dinner in the sky (cu degustări de vin și cine romantice)

Și cei mici vor avea parte de activități în cadrul evenimentului, într-o zonă special creată pentru ei. Există două surprize pentru copii, Bimbo Party, un concept existent de 12 ani pe piața arădeană, care cuprinde: face painting, ateliere de creație atât pentru copii, cât și pentru părinți, baloane modelabile - heliu, jocuri și alte surprize. De asemenea, echipa Dino Parc Râșnov va fi prezentă la AOA festival pentru a le prezenta copiilor universul dinozaurilor.


Pe tot parcursul festivalului, copiii sub 10 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un tutore adult, care a achiziționat bilet. Biletele se achiziționează atât online, de pe site-ul evenimentului (https://bit.ly/2QIPOvD), cât și în locațiile din Arad și județul Arad

Arad Open Air este un festival dedicat tuturor iubitorilor de muzică. O aventură de neuitat care îmbină zone muzicale diferite precum muzica electronică și hip-hop cu arta și cultura expansivă a comunităților. În cele 72 de ore de muzică pe scena de la Arad Open Air Festival vor urca mari artisti precum Paul van Dyk, Markus Schulz, BUG Mafia, cu invitați: Mahmut Orhan, Burak Yeter fiind doar dintre ei. 

Evenimentul este organizat de Primăria Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad și Centrul Județean de Voluntariat Arad, cu susținerea Heineken România și Coca Cola. Partenerii media ai evenimentului sunt: Virgin Radio, Digi24, TV Arad, Aradon.ro, Tion.ro, Special Arad, Bihon.ro, Caon.ro, Express de Banat. 

Mai multe informații sunt disponibile pe site: https://www.openairfestival.ro/ ,
pe pagina oficială de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/aradopenair/ , pe evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1143683645806100/ , dar și pe contul de Instagram al Arad Open Air Festival: https://www.instagram.com/aradopenair /.