Deputatul PNL Sergiu Bîlcea: Alegerile Prezidențiale la Termen, Esențiale pentru un Proces Electoral Corect
04.07.2024

Deputatul liberal arădean Sergiu Bîlcea a subliniat importanța alegerilor prezidențiale la termen, considerând că nu există niciun motiv pentru a grăbi etapele acestui proces esențial pentru societatea românească.

„Alegerile prezidențiale la termen sunt cea mai bună soluție pentru România! PSD are o strategie prin care consideră că ar fi avantajat prin devansarea alegerilor, dar premierul Ciolacu trebuie să înțeleagă că este vorba despre societatea românească, nu despre PSD! Din consultările politice a rezultat aceeași idee, partidele responsabile nu văd oportună o grăbire a procesului electoral, care ar duce campania electorală în perioada concediilor. Cred că în final se va impune interesul de a avea un proces electoral corect, care dă timp societății românești să facă cea mai bună alegere pentru viitorul României”, a declarat Sergiu Bîlcea.


Grăbirea procesului electoral, inoportună

Deputatul PNL a evidențiat că partidele politice responsabile consideră inoportună grăbirea procesului electoral, subliniind că o astfel de decizie ar duce campania electorală în perioada concediilor, afectând astfel participarea și implicarea cetățenilor. Bîlcea a exprimat încrederea că interesul pentru un proces electoral corect va prevala, permițând societății românești să facă cea mai bună alegere pentru viitorul țării.