Cursuri autorizate
09.01.2024

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Arad prin Centrul de Formare Profesională organizează în luna ianuarie 2024 noi serii de cursuri autorizate, după cum urmează:

Din 9 ianuarie 2024  - manager proiect 

Din 18 ianuarie – inspector sănătate şi securitate în muncă

Din 29 ianuarie – expert achiziţii publice


Înscrierile sunt în continuare deschise.

“Centrul de formare profesională din cadrul instituţiei a derulat în anul 2023 un amplu program de instruire, fiind organizate 34 de cursuri de formare, la care au participat 629 de cursanţi. Ţinând cont de succesul de care s-au bucurat aceste cursuri, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad organizează şi în acest an noi serii de cursuri, care se adresează atât persoanelor fizice interesate în practicarea unor meserii sau specializări, cât și firmelor care doresc să se perfecționeze în domeniul lor de activitate sau în domenii complementare”, a declarat preşedintele CCIA Arad, domnul Gheorghe Seculici.

Observații

La cerere, putem organiza și alte cursuri care nu sunt prevăzute în program.

Data de începere ale cursurilor pot suporta modificări și se stabilesc în funcție de numărul de înscrieri sau la cerere.

Membrii CCIA Arad beneficiază de discount în funcție de nivelul cotizației pentru care au optat.

Cursurile se vor desfășura la sediul Camerei de Comerț și Industrie si Agricultura Arad - strada Cloşca nr. 5 sau online. 

Acte necesare la înscriere în copie: cartea de identitate, certificat de naştere, certificat de căsătorie (dacă este cazul), ultima diplomă de studii, trimise la adresa: carmen.crisan@ccia-arad.ro. 

Mai multe detalii se pot obține la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad – Centrul de Formare Profesională, prof. Carmen Crişan, carmen.crisan@ccia-arad.ro, +40730 188 299.