Criza se adânceşte după un nou eşec pe teren propriu: UTA - CS Mioveni 1-2
28.01.2023

UTA a suferit un nou eşec pe teren propriu în etapa a 23-a din Superligă. CS Mioveni s-a impus cu 2-1 la Arad după "dubla" reuşită în prima repriză de Amine Benchaib, golul utiştilor fiind înscris de muntenegreanul Stefan Milosevic.


Arădenii au avut prima ocazie a meciului, în minutul 2, însă defensiva oaspeților a reuşit să blocheze şutul trimis de Postolachi. Argeşenii au deschis scorul în minutul 9 după o fază contestată de utişti. În urma unei mingi lungi trimise în careul arădean, Antal a încercat o execuție din foarfecă, dar a ratat balonul şi a intrat în contact cu Iacob, iar "roş-albii" au cerut fault. Faza a continuat, portarul utist a rămas avansat, iar Benchaib l-a învins cu un şut deviat de la 20 de metri. Jocul a continuat într-o singură direcţie: spre poarta lui CS Mioveni. Utiştii au strâns ṣapte cornere şi au avut mai multe ocazii importante, însă nu au reuşit să marcheze, iar în minutul 44, argeşenii au primit penalty. Hoxhallari l-a faultat în careu pe Sno şi Benchaib a transformat lovitura de la 11 metri, stabilind scorul pauzei, 0-2. 


Coordonatele au fost similare ṣi în repriza secundă: utiştii au căutat golul, în timp ce argeşenii au fragmentat jocul la fiecare oportunitate. Intrat la pauză, Stefan Milosevic a înscris în minutul 81 cu un şut de la 10 metri, însă arădenii nu au reuşit să egaleze şi au înregistrat un nou eşec dureros.


Vineri, de la ora 17, "roş-albii" joacă o altă partidă importantă, în deplasare cu Chindia Târgovişte.