Criminalul din Făget a fost prins!
04.07.2019

Criminalul din Făget, care a ucis un bărbat și a rănit alte cinci persoane, a fost prins!

"În urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţiştii timişeni, bărbatul de 33 de ani care a ucis, ieri, un bărbat de 57 de ani şi a rănit alte cinci persoane, a fost depistat în trafic, în jurul orei 02:00, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Bichigi, din judeţul Timiş. 

La momentul localizării şi prinderea acestuia, poliţiştii nu au făcut uz de armamentul din dotare. De asemenea, precizăm că în urma cercetărilor la faţa locului, s-a stabilit că şi acest autoturism pe care îl conducea, era furat, urmând a se stabili împrejurările prin care acesta a intrat în posesia autoturismului." a declarat pentru TV Arad, Aurora Voicilă, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Sursa foto: tion.ro

ŞTIRE INIŢIALĂ 

Scene de groaza, miercuri dimineata, intr-un parc din orasul Faget, judetul Timis. Un barbat a înjunghiat mortal un om, iar pe soția acestuia a rănit-o grav. Femeia a ajuns în stare critică la spital. Incidentul s-a intamplat azi-dimineata, in jurul orei 08:00, cand cele doua victime, sot si sotie, se plimbau in parc cu bicicletele. Prin tel.: AURORA VOICILĂ purtător de cuvânt IPJ TIMIŞ Criminalul a fost identificat drept Ionel Boldea, în vârstă de 32 de ani si este cunoscut sub porecla „Arega”. Zeci de politisti sunt pe urmele criminalului, iar mai multe filtre de politie au fost amplasate in zonele din apropierea Fagetului. Totodata, echipa grupului de facebook Radar Arad a luat decizia de a interzice postările ce vizează filterele de poliție până când criminalul din Făget va fi prins.