Criminalul a fost prins!
03.06.2019

UPDATE 04.06.2019 Criminalul politistului de la Recas a fost prins in aceasta dimineata dupa 3 zile de cautari. Ucigasul Marcel Ionel Lepa se ascundea intr-o casa la circa 7 kilometri de Timisoara. In momentul in care a fost capturat acesta avea asupra sa pistolul cu care a comis crima si 6 gloante.

Polițiștii arădeni, alături de colegii din toată țara au păstrat un moment de reculegere în memoria colegului timișorean, împușcat mortal ieri de un bărbat urmărit internațional. Bărbatul este în continuare căutat.

Un poliţist aflat în misiune a fost ucis în comuna Izvin din judeţul Timiş, de către un urmărit internațional. Ucigaşul poliţistului se numeşte Lepa Ionel Marcel, născut în Lugoj și a fost condamnat la închisoare pentru tâlhărie. În momentul de faţă acesta este căutat de poliţişti, care îndeamnă lumea să apeleze de urgenţă numărul 112.

Comunitatea arădeană s-a mobilizat pentru a ajuta la prinderea ucigaşului. Astfel că, până la prinderea făptașului, administratorii grupurile de Facebook Radar Arad şi Info Trafic Arad au decis oprirea tuturor postărilor ce includ filtre de poliție în municipiu și județ.