Cozi kilometrice la ieșirea din țară
24.11.2021

Nervi întinși la maximum și cozi la vămile din vestul țării, dupa ce maghirii au anunțat modificări la aplicația pentru controlul la frontieră. în această dimineață, pe sensul de ieșire din țară s-au creat adevărate ambuteiaje, dupa ce automarfarele au blocat două benzi ale autostrăzii spre Nădlac 2. Exasperați de traficul îngreunat, șoferii au început sa claxoneze.

Tirurile au format cozi de 14 km pe autostradă spre vamă Nădlac iar mașinile mici de aproximativ 2km. Totul din cauza grănicerilor maghiari care au modernizat o aplicație pentru controlul la graniță.Șoseaua s-a umplut de mașini iar controlul vamal s-a desfășurat încet pentru că maghiarii nu au suficient personal pentru mărirea numărului de benzi de control.

Cozile au inceput să se fomeze încă de ieri, atunci când partea maghiara a anunțat că își modifică aplicația de control la frontieră.

În cursul amiezii, cei care au dorit  să iasă din țară, prin vama Nadlac2, cu mașini mici, au așteaptat chiar și 6 ore. Traficul va rămâne îngreunat, până la deschiderea mai multor benzi de control