Copil în arest preventiv
26.07.2021

Polițiștii arădeni au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis astazi de catre magistrații Tribunalului București pe numele lui Daniel Copil, cercetat pentru mai multe infractiuni. Daniel Copil a fosr preluat de la Pecica.
Procurorii din cadrul DIICOT au cerut măsura arestării preventive a arădenilor Daniel Copil şi Cosmin Mladin, implicați în dosarul traficului de țigări Marea Britanie – România. Atât Cosmin Mladin, cât și Daniel Copil s-au prezentat vineri la Tribunalul București, după ce au fost de negăsit în momentul descinderilor poliţiştilor. Mladin, se pare că nici azi nu a fost găsit pentru a fi pusă în aplicare decizia magistraţilor. În dosarul traficului de țigări au fost făcute 157 de percheziții, iar zeci de persoane au fost audiate. 

Informare IPJ Arad: Polițiștii arădeni au pus  în aplicare un mandat de arestare preventivă, emis la data de 26 iulie a.c., de magistrații Tribunalulului București, pe numele unui bărbat de 40 de ani, din Pecica, cercetat pentru mai multe infracțiuni.
Acesta a fost depistat pe raza localității Pecica, urmând a fi preluat de polițiștii de investigații criminale în vederea punerii în aplicare a măsurilor dispuse de instanță.