Compania de Apă lucrează şi în această săptămâna
17.12.2019

Compania de Apă informează că în această săptămână, în municipiu se execută lucrări de refacere provizorie a carosabilului pentru conservare pe timp de iarnă a lucrărilor executate în cadrul contractelor de lucrări „CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad şi CL3 – Reabilitare reţea canalizare în Arad“.

Mai exact, în perioada 17-19 decembrie, în intervalul orar 10.00 – 16.00, antreprenorul va executa lucrări de compactare şi umplere a tranşeelor pentru lucrările la reţele de canalizare aflate în intersecţiile Bulevardului Revoluţiei cu străzile Crişan, Cloşca şi Mircea Stănescu.

Lucrările la reţeaua de apă de pe Calea Radnei vor fi completate în acelaşi regim, în această perioadă executându-se lucrări de refacere provizorie şi pe acest sector.

„Cu excepţia lucrărilor din intersecţii, care se desfăşoară conform programului menţionat mai sus, lucrările executate pe partea carosabilă, respectiv pe banda de parcare, cu afectarea primei benzi de circulaţie, urmează un program de lucru de luni până sâmbătă, în intervalul orar 8.00 – 18.00. Pe această cale, dorim să solicităm conducătorilor auto să evite pe cât posibil parcarea autovehiculelor în zonele marcate, pentru a facilita executarea acestor lucrări într-un timp cât mai scurt. Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat!“, se arată într-o informare remisă de Compania de Apă Arad.