Clubul UTA a reacționat după greșeala de arbitraj a lui Costreie: „Considerăm că înfrângerea a fost o viciere de rezultat”
02.05.2022

UTA a pierdut cu 1-0 duminică seară în meciul cu FC U Craiova, iar unicul gol al partidei a sosit în urma unei greșeli grave de arbitraj: după o intrare tare a lui Bauza asupra lui Balauru, fază la care fotbalistul argentinian putea fi chiar eliminat, „centralul” Sorin Costreie a acordat lovitură liberă pentru gazde, iar din acea fază Kovacic a reușit să marcheze. 

În această dimineață, clubul UTA a reacționat la cele întâmplate printr-un comunicat de presă: „În urma evenimentelor petrecute în etapa a șaptea a playout-ului Ligii I, la meciul echipei noastre contra celor de la U Craiova 1948, conducerea UTA Arad a decis premierea jucătorilor conform Regulamentului de Ordine Interioară cu suma cuvenită pentru câștigarea unui punct. Prin această decizie considerăm că înfrângerea a fost o viciere de rezultat și, totodată, facem o invitație la moralitate și integritate către arbitrul de centru Sorin Costreie. Susținem cu toții ideea unui fotbal mai bun, mai competent și cu decizii în folosul lui și nu împotriva lui. Hai UTA!”

FOTO: Digi Sport