CJA şi CCIA au prezentat oportunităţile de afaceri din zona noastră, la Budapesta
14.04.2022

În aceasta saptamana, Camera de Comerț, în parteneriat cu Consiliul Județean Arad și cu investitori importanți în Arad a organizat la Budapesta, o conferință de prezentare a oportunităților de afaceri din județul nostru. Au fost peste 50 de participanți din Ungaria, Olanda, România, Serbia, Slovacia, reprezentanți ai unor mari companii din Coreea, Japonia, China, Germania, Italia, Marea Britanie.
Consiliul Județean a prezentat Zona Liberă Curtici-Arad și Aeroportul Internațional Arad. Au fost stabilite contacte și inițiate discuții. Un accent important a fost pus și pe capacitatea logistică a Aradului, terminalele intermodale pe calea ferată și transportul rutier. Aradul este unul dintre huburile europene puternice în domeniul logisticii și continuă să se dezvolte pe acest segment, datorită și poziției sale privilegiate din vestul României.
„Promovăm Aradul la Budapesta! Nu putem aștepta investitorii în birou, cu mâinile în buzunar, în timp ce toți în jurul nostru se întrec să le atragă atenția și să îi invite în județele lor. Suntem într-o competiție europeană pentru oamenii de afaceri care creează locuri de muncă, iar interesul nostru este să găsim investitori care oferă salarii mai mari și aduc tehnologii noi în Arad! a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.