CJA organizează expoziția de vinuri arădene
14.10.2021

Consiliul Județean Arad organizează o expoziție de vinuri arădene, în perioada 25 octombrie-25 noiembrie! Vinurile produse exclusiv în cramele din județul Arad vor fi expuse în holul Consiliului Județean. Este vorba numai despre vinuri îmbuteliate. 

Inițial, Consiliul Județean a plănuit organizarea unui Festival al Vinului, dar din cauza creșterii numărului de infectări cu COVID-19 evenimentul a fost anulat. La inițiativa președintelui Iustin Cionca, evenimentul a fost regândit, iar arădenii și toți ceilalți invitați care vor intra în sediul administrativ al județului Arad vor putea vedea vinurile produse în podgoria noastră.

Până în acest moment aprox. 20 de producători au răspuns inițiativei Consiliului Județean, dar ambiția organizatorilor este ca nimeni să nu fie omis, iar expoziția să cuprindă sticle de vin din toate cramele județului. 

,,Este și aceasta o formă de promovare a Aradului și a antreprenorilor din județ. Îmi doresc ca expoziția să contribuie și la cunoașterea potențialului arădean în domeniul vinificației, într-un context în care autoritățile trebuie să ajute cu toate mijloacele disponibile mediul de afaceri. Vă mai pot spune că urmează și alte expoziții tematice organizate de Consiliul Județean Arad", a declarat președintele Iustin Cionca.