Bustea și Bolboașă au semnat cu UTA
21.06.2019

Sorin Bustea este noul fotbalist al UTA-ei. Mijlocşul care a evoluat în sezonul precedent pentru Daco-Getica Bucureşti a ajuns la un acord cu gruparea alb-roşie. În vârstă de 24 de ani, Bustea evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv, iar în trecut a mai îmbracat triocul celor de la Sportul Snagov. 

”Pe Bustea l-am dorit atât la Snagov, cât și la Metaloglobus, în momentele respective nu am reușit transferul său pentru că era sub contract, însă e important că am reușit să obținem acum semnătura lui. Este un jucător de profil ofensiv, polivalent, care poate juca pe orice poziție în spatele atacantului, are calitate și, foarte important, are potențial de creștere și este motivat să își demonstreze valoarea”, l-a caracterizat antrenorul Laszlo Balint pentru uta-arad.ro 

Bolboașă este un goalkeeper experimentat, care va implini 30 de ani pe 11 iulie. Acesta a crescut la FC Argeș, pentru care a evoluat până în 2011, iar de atunci a mai trecut pe la Viitorul Constanța, Universitatea Cluj sau Petrolul Ploiești. 

”Odată cu transferul lui Mirel Bolboașă, am reușit să ’închidem’ poziția de portar, unde vom avea doi goalkeeperi cu mare experiență și valoare pentru acest nivel, dar și un tânăr talentat crescut de UTA. Mirel vine de la Petrolul, o echipă importantă, ce s-a luptat la promovare. E un băiat de vestiar, care înțelege perfect ce înseamnă spiritul de grup, aspect foarte important pentru mine. ” a adăugat pentru site-ul oficial al clubului Laszlo Balint. 


Bustea și Bolboașă ridică la 8 numărul achiziţilor din această vară, după Iacob, Ilie, Tomozei, Stancu, Puşcaş şi Buhăcianu. 

Foto: uta-arad.ro